Coosto

Coosto
Coosto is in Nederland de belangrijkste speler op de markt en dan ook marktleider op het gebied van social media monitoring en webcare oplossingen. De uitgebreide onderzoeksmethodes en analysetools maken dit tot een van de betere beschikbare tools. Het grote aantal Nederlandse bronnen dat regelmatig wordt geupdate en het archief t/m 2009 maakt dit tot een volwaardige hedendaagse tool. 

Over Coosto
De social media monitoring oplossingen van Coosto bieden diepgaande inzichten in conversaties op social media. Je krijgt real-time antwoord op de vragen: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. Daarnaast biedt Coosto een krachtige engagementmodule aan om direct te kunnen deelnemen aan het online dialoog. Veel verschillende organisaties gebruiken webcare via Coosto, vanwege de gebruiksvriendelijkheid en omdat je gemakkelijk kunt samenwerken.

Prijsmodel
Het grote voordeel aan Coosto is dat je, ongeacht welk pakket je kiest, altijd onbeperkt kunt zoeken en een onbeperkt aantal resultaten kunt raadplegen. Het prijsplan van Coosto begint bij €75,- en werkt als een soort bouwpakket waarbij je kiest wat je erin wilt zetten.